 (9).png) V ponuke našich produktov máme mnoho noviniek. Jednou z nich je aj výborný Sauvignon, neskorý zber 2023, ktorý odporúčame podávať k jedlám z rýb. V spolupráci s našim šéfkuchárom Martinom sme si preto pripravili recept, ktorý sa výborne hodí k tomuto vínu.
V ponuke našich produktov máme mnoho noviniek. Jednou z nich je aj výborný Sauvignon, neskorý zber 2023, ktorý odporúčame podávať k jedlám z rýb. V spolupráci s našim šéfkuchárom Martinom sme si preto pripravili recept, ktorý sa výborne hodí k tomuto vínu.
Parmezánové rissotto so sušenými paradajkami,
steakom z tuniaka a špargľou na masle

Suroviny
| 500 g | |
| 2 ks | |
| 200 ml | |
| 100 ml | |
| podľa chuti | |
| 150 g | |
| 250 g | |
| 4 steaky | |

 
                         
                         
                         
                         
                        